MOBILITZA’T PER LA SELVA. Xerrada d’en Jordi Galbany

by Jaumetix Obiol Artés in ACTIVITATS AL CENTRE

Avui dilluns 18 de novembre, el Jordi Galbany ha vingut a l’institut a fer una xerrada al voltant del projecte “Mobilitza’t per la selva”, en el que enguany participaran els alumnes de 4t d’ESO. El projecte s’insereix dins la proposta d’Aprenentatge i servei comunitari del centre, que es realitza al llarg del curs dins de l’assignatura de

Cultura i valors ètics. 

El Jordi Galbany és primatòleg, professor adjunt de la Universitat de Barcelona i investigador a la Fundació Jane Goodall. Durant la xerrada, ens ha parlat de la situació actual de les selves al món, dels perills que amenacen la seva existència i de les coses que podem fer nosaltres per ajudar en la seva conservació. S’ha parlat especialment del coltan, un mineral molt utilitzat en la fabricació de mòbils. La seva extracció, que molts cops es produeix en situacions d’explotació i vulneració de drets, és causa de conflictes i una amenaça per a les selves a la República Democràtica del Congo.

Amb la campanya “Mobilitza’t per la selva” es pretén donar a conèixer aquesta situació, promoure el consum responsable i col·laborar amb la Fundació Jane Goodall amb la recollida de telèfons mòbils en desús.

Comments are closed.

Tornar a les noticies