Comunicat important

by Jaumetix Obiol Artés in COMUNICATS, Sin categoría

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir de demà  tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Aquesta mesura té prevista una durada inicial de 14 dies, fins el 27 de març inclòs. Prestarem atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Una mesura com aquesta no s’havia produït mai i hi ha moltes qüestions relacionades amb el funcionametn de l’escola que encara no podem respondre. Us recomanem que estigueu atents a aquesta pàgina web i als possibles missatges que poguem enviar des de l’Institut. El centre romandrà tancat fins que no s’anuciï el contrari. Si  teniu dubtes us demanem que ens escriviu un correu electrònic a l’adreça: consultes@inspicasso.cat

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

El Consorci d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

 

El Departament d’Educació, siguiendo instrucciones del Departament de Salut y como mediad excepcional para contener el coronavirus, ha tomado la decisión de cerrar a partir de mañana todos los centros educativos del país y, por lo tanto, han quedado suspendidas las clases en horario lectivo y las actividades extraescolares.

Esta medida tiene prevista una duración inicial de 14 dias, hasta el 27 de marzo incluido. Estaremos atentos a las instrucciones del Departament de Salut i a la evolución de la situación.

Una medida como esta no se habia tomado nunca i existen muchas cuestiones relacionadas con el funcionamiento de la escuela que aún no podemos responder. Us recomendamos que estéis atentos a esta página web y a los posibles mensajes que os podamos enviar desde el instituto. El centro permanecerà cerrado hasta que no se anucie lo contario. Si tenéis dudas us pedimos que nos escribaís un correo a la dirección: consultes@inspicasso.cat

También os recordamos que hace falta seguir las indicaciones, recomendaciones i protocolos que establece el Departament de Salut para la prevención del virus i que podeís consultar en http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

El Consorci d’Eduació harà llegar a la dfirección del centro las indicaciones pertinentes en relación a las dudas que puedan surgir.

Os agradecemos la comprensión y colaboración

Tags:

Comments are closed.

Tornar a les noticies